Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Maler for private – Spar dyrebar tid og få eksklusiv malerkvalitet

Boligmaling - Malerløsninger til din private bolig

Vi udfører enhver maleropgave, uanset om det er indendørs eller udendørs

Vi udfører enhver maleropgave, uanset om det er indendørs eller udendørs

Malerfirmaet Jeppesen udfører maleropgaver i din bolig. Vi maler for mange private kunder og udfører dermed såvel store som små jobs, og vi gør det altid med de bedste kvalitetsprodukter og med en professionalisme, der garanterer et førsteklasses resultat. Det kan være din bolig trænger til et ansigtsløft indvendigt eller udvendigt, terrasse- og træværk, udhus eller garage. Det kan også være dit sommerhus, der trænger til professionelt malerarbejde, der holder i mange år fremover. Og uden at du skal bruge ferien på malerarbejdet.

Vi maler for private: Du sparer dyrebar tid og får eksklusiv malerkvalitet
Få et super tilbud på malerarbejdet i din bolig – tag en snak med en af konsulenterne hos Malerfirmaet Jeppesen. Vi garanterer dig, at du bliver glad for den professionelle kvalitet, al den tid, du sparer og ikke mindst – prisen.

Ferier og weekender går med at vedligeholde privatboligen
De fleste har prøvet at tapetsere eller male deres egen bolig. Jo travlere din hverdag bliver, desto mere værdifuld bliver din fritid, dine ferier og weekender. Mange boligejere drømmer om at bruge mindre fritid på at vedligeholde, male og tapetsere etc. De fleste fritidsmalere er ikke helt tilfreds med kvaliteten af deres eget malerarbejde, ejheller tiden der går til forberedelse, indkøb, malerarbejde og rengøring/oprydning.

Det er en god ide, at kontakte vores konsulenter, som kan rådgive dig og sørge for at give dig en pris på forhånd. De kan også fortælle dig om de mange forskellige maleropgaver Malerfirmaet Jeppesen kan udføre: Boligmaling, møbelmaling, overfladebehandling udendørs og indendørs.

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt os:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

Malerfirmaet Jeppesen - kontakt Jesper Larsen for tilbud på tlf. 2012 7722 eller på jesper@j-jeppesen.dk

Jesper Larsen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2012 7722
Mail: jesper@j-jeppesen.dk

divider_950

Relevante sider og links