Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Vi samarbejder med dygtige indretningsarkitekter

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_samarbejdspartner_indretningsarkitekter_topbanner

Indretning, farver og design – lad dig inspirere af indretningsarkitekten.

Når vi maler indendørs – for virksomheder, institutioner, butikker, kontorer og private – så er maleropgaven ofte en del af et helt indretningsprojekt.

Samarbejdet med indretningsarkitekter giver hver gang nye idéer til farver og overflader – til gavn og glæde for de mennesker, der bruger rummene.

Så lad dig inspirere af indretningsarkitekten – det betaler sig. Vores erfaring er, at resultatet af gennemtænkt professionel indretning skaber begejstring – og langt overstiger kundens forventninger.

Hos Malerfirmaet Jeppesen har vi et rigtig godt samarbejde med:

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_samarbejdspartner_indretningsarkitekt_ulla-schoennemann

Ulla Schønnemann

Etableret i 1990. Fokuserer på indretning, farvevalg, belysning, udsmykning og møbelvalg – med en forkærlighed for enkel skandinavisk stil. Følelsen af velvære og daglig trivsel er målsætningen – baseret på funktionalitet, æstetik og kvalitet.

Se flere eksempler på Ullas arbejde på www.schonnemann.com

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_samarbejdspartner_indretningsarkitekt_48C-charlotte-moeller

Charlotte Møller / 48C

Mange års erfaring inden for erhvervs-indretning. Kreativ, innovativ og funktionel indretning, der passer til virksomhedens image, ønsker og stil. Fokuserer på velvære på arbejdspladsen. Arbejder blandt andet for virksomheder, uddannelsesinstitutioner, hoteller, kontorer og banker.

Se flere eksempler på Charlottes arbejde på www.48c.dk