Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Hygiejnemaling – Ekstrem holdbar maling

Bygningsmaling - Maling til industribygninger, parcelhuse, sommerhuse, institutioner, sygehuse, badeland og hoteller

Flere industrielle virksomheder benytter i dag hygiejnisk maling, som beskytter mod bakterievækst, skimmel og mug.
De har også vist sig effektive mod flere mikroorganismer, som især fødevarebranchen har fokus på, f.eks. salmonella, listeria eller E-coli.

Malerfirmaet Jeppesen har stor erfaring med hygiejnisk maling og har med stor succes leveret flere løsninger til fødevarevirksomheder i Nordjylland.

Ekstrem holdbar maling
En af grundene til at flere og flere ønsker hygiejnemaling, er den ekstreme holdbarhed. Den har en levetid på ca. 10 år og er væsentlig mere robust end mere traditionel maling. Den hårde overflade tåler stød og er samtidigt nem at rengøre med almindelige rengøringsmidler og vigtigst af alt: den mister ikke sine hygiejneegenskaber med tiden.
Nem og sikker at bruge
Hygiejnemaling er vandbaseret og gør at overflader stadig kan ånde og afgive fugt samtidigt med at malingen yder beskyttelse. Hygiejnemaling egne sig både til nyt og eksisterende byggeri og kan påføres de fleste underlag – f.eks. fliser, gips eller metal.Kontakt en af vores konsulenter og hør mere om hygiejnemaling:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk

Skype: live:lars_159

Malerfirmaet Jeppesen - kontakt Jesper Larsen for tilbud på tlf. 2012 7722 eller på jesper@j-jeppesen.dk

Jesper Larsen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2012 7722
Mail: jesper@j-jeppesen.dk

divider_950

Relevante sider og links