Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Brandmaling der sikrer bygninger

Brandmaling – Perfekt til jern- og trækonstruktioner

Beskyttende brandmaling i alle typer bygninger – og bærende jern/stål/træ-konstruktioner

Brandmaling er en fornuftig og relativ billig investering. Bærende konstruktioner i f.eks. stål kan ikke tåle opvarmning uden at miste bæreevne. Brandtekniske belægninger og coatings hæmmer opvarmningen af de bærende konstruktioner – og sikrer dermed bygningen i meget længere tid, indtil branden kan slukkes.

Naturligvis overfladebehandler vi også træbygninger og bærende konstruktioner i træ – så de er malet med brandhæmmende malinger med særlige egenskaber. Malerfirmaet Jeppesens brandmaling-teams er specialuddannet og opdateres løbende med de nyeste teknologier og special-coatings til brandsikring.

Vi laver brandhæmmende overfladebehandling i blandt andet fredede og historiske bygninger, lagerbygninger, kontorbygninger, stål- og jernhaller, industri, hoteller, restauranter, institutioner, børnehaver, plejehjem, sygehuse, boliger i træ og mange andre bygningstyper.

De malingsystemer, coatings og overfladebehandlinger, som Malerfirmaet Jeppesen benytter, er testet og godkendt af brandteknisk personale og myndigheder.

Vi er som en af de eneste i Nordjylland certificeret til udførelse af brandsikrende maling på bærende konstruktioner af træ, stål og jern.

Inden for brandhæmmende coatings og brandbeskyttelse benytter Malerfirmaet Jeppesen og vores brandmaling-teams sig af de nye malerteknologier og specialprodukter.

Vil du vide mere om dine muligheder for brandmaling, så kontakt os:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

divider_950

Relevante sider og links