Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Gulvmaling – Hvad skal jeg vælge?

Gulvmaling - Floor coating - Epoxy, acryl og polyurethane

Vi tilbyder gulvmaling til ethvert miljø indenfor industrien – Epoxy, Acryl og Polyurethane

Vi tilbyder gulvmaling til ethvert miljø indenfor industrien – Epoxy, Acryl og Polyurethane

Gulvmaling og industrigulve med styrke og særlige egenskaber til en bred vifte af brancher

Vi er specialister i en række typer gulvmaling og coatings, der hver især har vigtige egenskaber, som lever op til regler og krav i f.eks. levnedsmiddelindustrien. Malerfirmaet Jeppesens gulvteams uddanner sig løbende i de nyeste teknologier inden for malede gulve og industrigulve – så vi kan levere specialløsninger, der lever op til fremtidige krav i den specifikke branche. Vi laver gulvbelægninger til blandt andet parkeringshuse, terminaler, lagerbygninger, trykkerier, industri og produktionsarealer, der stiller store krav til gulvenes styrke og holdbarhed.

Acryl, epoxy og polyurethan går under fællesbetegnelsen hærdeplast. Alle hærdeplastbaserede produkter hærder ved en kemisk reaktion og giver et gulv, der er meget stabilt ift. belastning. Normalt lægger man hærdeplast på cementgulv, men det kan også lade sig gøre på f.eks. træ-, metal- eller asfaltoverflader.

Epoxy gulvmaling – Læs mere om fordele og ulemper >>

Acryl gulvmaling – Læs mere om fordele og ulemper >>

Polyurethane gulvmaling – Læs mere om fordele og ulemper >>

Hurtigt og sikkert
Malerfirmaet Jeppesen er certificerede i gulv-coatings og industrigulve. Vores team har gennemgået de nødvendige kurser, der sikrer, at vi kan levere professionelt og i bedste kvalitet. Certificeringen er din sikkerhed for, at din nye gulvbelægning opfylder de miljømæssige krav.

SIKA Gulvbelægning
Gulvbelægningen SIKA DecoFloor – meget dekorativ, blank, granit-effekt og modstandsdygtig over for brand/ kemikalier/ vand mm. Belægningen er 2-3 mm tyk og særligt velegnet i fødevare/ næringsmiddel erhverv og industri, men også mange andre brancher. Rengøringsvenlig, luft/ indeklima-venlig, overholder ISO 14644-del1+8 om emissioner. Vælg blandt en række smukke farver.

Nyudviklet gulvløsning SIKA ComfortFloor – elegant, fleksibel, blød, lyddæmpende og slidstærk belægning til megen indendørs stående og gående trafik. God til indendørs arealer med mange siddende, stående eller gående mennesker. Krympefri, fri for revner og sprækker – særdeles dekorativ og let at rengøre.

Bakterie-resistent og hygiejnisk – særligt velegnet til indendørs arealer med højeste hygiejnekrav samt emissionskrav ISO 14644-del1+8, såsom i hospitaler og fødevare/næringsmiddel industri.

Kontakt Lars Jeppesen og hør mere om gulve, maling og special-coatings:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

divider_950

Relevante sider og links