Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Vi maler i DLG-tårnet i Østre Havn, Aalborg

Vi maler i DLG-tårnet i Østre Havn, Aalborg

30okt

Vi maler i DLG-tårnet i Østre Havn, Aalborg

I Østre Havn i Aalborg er DLG-tårnet ved at blive færdigbygget til familieboliger, ungdomsboliger og ejerlejligheder – og Malerfirmaet Jeppesen har løst en lang række special-maleropgaver i den tidligere korn- og foderstofsilo.

DLG-tårnet er moderniseret med fokus på blandt andet energirenovering, sundt indeklima, støjminimering, grønne tage og solvarme.

Vi takker meget for opgaverne.

Mange malerhilsner
Malerfirmaet Jeppesen
www.j-jeppesen.dk

ANSVAR. ENGAGEMENT. KVALITET.

Malerfirmaet Jeppesen - boligbyggeri og boligmaling - DLG-tårnet, Østre Havn i Aalborg - energirenovering, specialmaling, sundt indeklima Malerfirmaet Jeppesen - boligbyggeri og boligmaling - DLG-tårnet, Østre Havn i Aalborg - energirenovering, specialmaling, sundt indeklima Malerfirmaet Jeppesen - boligbyggeri og boligmaling - DLG-tårnet, Østre Havn i Aalborg - energirenovering, specialmaling, sundt indeklima

Om DLG-tårnet, Østre Havn i Aalborg:

DLG-tårnet er det sidste store boligbyggeri på Aalborgs centrale havnefront, Musikhuskvarteret. Den tidligere korn- og foderstofsilo skal indeholde 18 familieboliger, 62 ungdomsboliger og 34 ejerlejligheder.

Østre Havn i Aalborg omdannes fra erhvervshavn til en ny attraktiv bydel. Målet med omdannelsen af Østre Havn er at skabe en urban bydel, der opstår i mødet mellem den industrielle kulturarv, moderne arkitektur af høj kvalitet og et aktivt byliv.

Enkelte af havnens markante industribygninger, der er med til at tegne Aalborgs skyline, bibeholdes eller genopbygges. Det nye boligbyggeri bliver en genopbygning af den karakteristiske DLG-silo. Siloens tørretårn, der står i første række ud mod havnen, genopbygges i tårnets oprindelige geometri men i et mere moderne udtryk. Siloens bagvedliggende krop genopbygges i en friere fortolkning, dog inden for de oprindelige dimensioner.

Det genopbyggede tårn rummer ejerlejligheder med store altaner og en enestående udsigt over havnen og fjorden. Den bagvedliggende krop rummer almene leje- og ungdomsboliger. Ejerlejlighederne findes i to udgaver – en etplanstype og em toplanstype. Begge udgaver er inspireret af de oprindelige industrielle omgivelser med en ’New Yorker loft’ stemning. Alle tre boligtyper deles om fællesarealer, der er placeret i kælder og stueetage samt et stort fælles udeområde foran siloen ud mod havnen. Derudover har alle boliger direkte adgang til altaner gennem køkken og opholdsrum.

Sammensætningen af de forskellige boligtyper og ejer-former vil danne ramme om et socialt bæredygtigt nærmiljø, hvor beboerne mødes på tværs af generationer. Samtidig vil beboernes forskellige brug af bygningen på forskellige tidspunkter af døgnet generere et interessant og nært bymiljø.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.