Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Vi har sponseret Sønderholm Skoles DOT-EXA projekt

Vi har sponseret Sønderholm Skoles DOT-EXA projekt

26sep

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole7Vi hos malerfirmaet Jørgen Jeppesens Eftf. er stolte over at kunne fortælle at vi har været med til at sponsorere et omfattende skoleprojekt i Aalborg-området. Projektet, døbt “DOT-EXA”, blev sat i gang af skolens 6. klasse tilbage i maj 2012 (der nu er steget i rang til 9. klasse) og har haft sin store finale idag.

Projektet gik ud på at sende en vejrballon op i hele 30-35km højde. Under ballonen var der en lille kasse med et kamera i, som tager flotte optagelser af jordens atmosfære og krumning. Udover kamera er der også en GPS inkluderet, så ballonen kan følges og findes igen når vejrballonen efter ca. 3 timer vender tilbage til jorden. Og idag var tiden endelig kommet til at sende vejrballonen op.

Opsendelsen af ballonen fandt sted tidligere i dag Kl. 09.30 på Sønderholm Skole, hvor skolens børn og sponsorerne var taget ud på plænen for at overvære projektet. Man var ikke helt 100% sikre på om at projektet ville lykkedes… Tæppet der skulle holde ballonen nede var ikke stort nok, men heldigvis havde vi et stort stykke plastik liggende i bilen som derved blev taget i brug. Til sidst lykkedes det heldigvis at få ballonen i luften og dét var godt nok et flot og betagende syn. Alle tilstedeværende var meget begejstret og glade for at se at det hele lykkedes til sidst.

Bravo, meget godt gået!

P.S. – I aften på TV2 Nord, kl. 19:30 vil der komme en udsendelse om dagens begivenhed

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole1

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole2

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole3

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole7

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole4

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole5

malerfirmaet_joergen-jeppesen-aalborg_soenderholm-skole6

Pin It

Related Posts

Comments are closed.