Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

08dec

Åbn PDF-pressemeddelelse >

Malerfirmaet Jeppesen bliver en del af norske Håndverksgruppen

Malerfirmaet Jeppesen bliver en del af Håndverksgruppens satsning i Danmark. Håndverksgruppen er blandt de førende aktører inden for maler-, gulv-, murer- og flisearbejde i Norge, og koncernen er nu i fuld gang med at etablere sig i Danmark.

Malerfirmaet Jeppesen er en familiedrevet virksomhed beliggende i Hirtshals og Aalborg. Virksomheden, der blev etableret i 1960, har 60 ansatte og omsætter for omkring 40 millioner kroner. Malerfirmaet Jeppesen udfører alle maleropgaver for både offentlige og private kunder og har leveret projekter til blandt andet Aalborg Havnefront, Aalborg Sygehus og Ørestad Syd Plejecenter.

– Vi er meget glade for at blive en del af Håndverksgruppen. Vi er blevet taget godt imod og ser frem til at komme med på en spændende rejse fremad med erfaringsudveksling og godt samarbejde. Vi vil fortsat have en stærk lokal tilstedeværelse og vil fortsætte med at drive virksomheden selvstændigt som i dag, men med mulighed for videreudvikling gennem en større koncern, siger daglig leder Lars Jeppesen i Malerfirmaet Jeppesen.

Alle virksomheder i Håndverksgruppen bevarer deres traditionelle firmanavne og bygger videre på styrken ved at være lokale, med deres engagement og nærhed til medarbejdere og kunder. Derudover har virksomhederne mulighed for at videreudvikle sig ved at dele faglig viden, lære af hinanden og dele bedste praksis.

– Det er utrolig sjovt for os at have et firma som Malerfirmaet Jeppesen, og vi glæder os til at vokse sammen i Danmark. Det er en solid og velrenommeret virksomhed med en lang historie og dygtige håndværkere, siger adm. direktør Øyvind Emblem i Håndverksgruppen.

Et af flere malerfirmaer, der tilslutter sig Håndverksgruppen

Malerfirmaet Jeppesen er en af flere virksomheder, der nu bliver en del af Håndverksgruppens satsning i Danmark. Håndverksgruppen er allerede veletableret i Sverige, ud over at være blandt de førende aktører inden for overfladebehandling i Norge.

“Det er vigtigt for os at udtrykke taknemmelighed og respekt for de fire virksomheder, der er med på rejsen i Danmark. Vi er imponerede over deres professionalisme, deres lange traditioner og ekspertise og ikke mindst af folkene bag disse virksomheder, siger Emblem.
Købsprisen er fortrolig mellem parterne, men alle ejerne geninvesterer en væsentlig del af salgsprisen og bliver aktionærer i Håndværksgruppen.

Fakta om Håndverksgruppen

• Håndverksgruppen omfatter 94 virksomheder, som udfører alle former for overfladebehandling. Koncernen har til formål at professionalisere branchen ved systematisk at investere i bæredygtighed og miljø, arbejdsliv og faglig kvalitet i hele Norden.
• Håndverksgruppen vil udnytte lokal forankring og markedskendskab med stordriftsfordele
• Håndverksgruppen har aktiviteter i hele Norge samt dele af Sverige og Danmark
• Koncernen har en samlet omsætning på omkring NOK 4,5 milliarder og tæt på 3.000 medarbejdere.
• Håndverksgruppen er ejet af FSN Capital og medarbejdere.

Daglig leder Lars Jeppesen og Mette Møgelmose fra Malerfirmaet Jeppesen ser frem til en spændende fremtid i Håndverksgruppen.

 

Pin It

Related Posts

Comments are closed.