Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Om Malerfirmaet Jeppesen

Vores malersvende og malermestre fra afdelingerne i Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg er aldrig langt væk

j-jeppesen_kontakt_logo_hirtshals_hobro_430Malerfirmaet Jeppesen er oprindeligt startet af Jørgen Jeppesen i 1960 som almindelig bygningsmalerforretning i Hirtshals.

I 1990 overtog Mette Møgelmose og Lars Jeppesen (datter og søn) virksomheden. I 2000 opkøbte vi virksomheden Frederikshavn Malerforretning og i 2005 et mindre malerfirma i Aalborg. Med målet om at styrke forretningen i Nordjylland, blev SkagensMaleren i udgangen af 2013 opkøbt af Frederikshavn Malerforretning.

Malerfirmaet Jeppesen beskæftiger i dag mere end 80 medarbejdere og er aktive inden for industrimaling, gulvmaling, bygningsmaling, brandmaling og erhvervsmaling. Vi råder over en række specialkompetencer f.eks. inden for hygiejnemaling, miljøvenlig maling og nanoteknologiske malerløsninger.

Vores kundegruppe er primært beliggende i Nord- og Midtjylland – men vi løser maleropgaver i hele Danmark. Vi har i dag en stærk organisation med en ledergruppe på 4 personer udover os selv. Vi har i de senere år arbejdet målrettet på at skabe en organisation og en virksomhed, der er gearet til vækst.

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt Lars Jeppesen på telefon 20485299

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt Mette Møgelmose

Mette Møgelmose

Tlf.: 4083 0117
Mobil: 4044 8729
Mail: mette@j-jeppesen.dk

divider_950

Relevante sider og links