Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Maling af campus på Godsbanearealet i Aalborg

Maling af campus på Godsbanearealet i Aalborg

23maj

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_maling2Meget snart her i løbet af 2014 vil 2.200 elever og kursister samt 350 ansatte se frem til at kunne flytte ind i SOSU Nord, VUC & HF Nordjyllands helt nye bygninger på Godsbanearealet, Aalborg. A. Enggaard A/S har siden 2012 været i fuld gang med at opføre det 28.000 m2 gigantiske nybyggeri, hvor malersvendene fra Jørgen Jeppesens Eftf. har taget sig af malingen siden efteråret 2013.

Det store skolefællesskab, sammenføjet af de mellemliggende rundbuede haller, består grundlæggende af fire forskellige bygningsvoluminer. De første to bygninger i komplekset er tildelt VUC og SOSU.

Selve skolefællesskabet er bygget op som en campus eller en såkaldt “by i byen”, hvor der mellem bygningerne vil være gader og pladser. Disse gader og pladser rummes i hallerne i et åbent og udadvendt samt transparent miljø.

Vores 13 malersvende, under ledelse af sjakbajs og tovholder Kenneth Bo, har været rigtig begejstrede for malerprojektet. Der arbejdes hurtigt og effektivt til at malerarbejdet når at blive færdigt her i den kommende sensommer 2014.

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_facade2

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_maling

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_bygning

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_maling3

malerfirmaet-joergen-jeppesens-eftf_aalborg_campus_godbanearealet_facade1

Pin It

Related Posts

Comments are closed.