Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Jeppesen er med i “Vendsyssel På Vægten”

Jeppesen er med i “Vendsyssel På Vægten”

13dec

Vi hos Malerfirmaet Jeppesen er aktivt med i “Vendsyssel På Vægten”

erduvendsysselsstorstetaber

Vendsyssel På Vægten 2017 – er du Vendsyssels største taber?

I går aftes mandag den 12. december var mere end 300 deltagere samlet til foredrag med læge Charlotte Bøving (fra TV: “Lægen flytter ind”). Det var et utroligt godt foredrag, der endda blot er første aktivitet i projektet, som indeholder masser af spændende fitness, cykling, dans, boksning og løbeaktiviteter plus motiverende foredrag af Chris Macdonald, Sisse Fisker mfl.

Officiel åbningsevent for “Vendsyssel På Vægten” er den 8. januar i Fiberhallen i Hjørring, hvor holdene vejes ind – og så er vi skudt igang til 8 ugers alsidig motion og vægttab.

Hos Malerfirmaet Jeppesen er vi rigtigt glade for at sponsorere og hjælpe til i “Vendsyssel På Vægten”.
Selv om vi har deltagere fra Jeppesen med på tre forskellige hold, så er det holdet “Jeppesens Powergirls”, som vi har store forventninger til. Holdleder er Gitta, som du måske kender fra vores malerbutik Malerens Lagersalg på Grævlingevej i Hirtshals.
Men vi hepper nu på alle de seje deltagere, som vi ønsker held og lykke samt masser af sjove motionstimer i de 8 uger!

Så vi vil gerne opfordre alle, der har lyst til at samle et lille hold, til at være med – de hold, der taber sig mest, vinder flotte præmier.
Husk at det er en konkurrence for alle – både store og små 🙂

Se mere på:
vendsysselpaavaegten.dk

Mange malerhilsner fra
Malerfirmaet Jeppesen

vendsyssel_paa_vaegten_12dec_foredrag_charlotte_boving  foredrag_vendsyssel_paa_vaegten_charlotte_boving

Pin It

Related Posts

Comments are closed.