Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
J-Jeppesen deltager aktivt i Hirtshals-netværket Repair4Norway.dk

J-Jeppesen deltager aktivt i Hirtshals-netværket Repair4Norway.dk

08feb

Hirtshals – en virksomhedsby i Norge?
Som del af en gruppe dygtige Hirtshals-virksomheder opbygger Jørgen Jeppesens Eftf. i disse år nye vigtige kunderelationer i Sydnorge – hvor der i en række brancher er stor mangel på kompetente og effektive leverandører. Og så er Hirtshals næsten en by i Norge – og det glæder os meget.

Jeppesens norske speciale: Slidstærke og flotte overfladebehandlinger!
Alt kan overfladebehandles. Vores medarbejdere i sprøjteværkstedet i Hirtshals er specialiseret i at udføre alle moderne typer overfladebehandlinger på træ, jern, motordele, maskindele, kabinetter, tanke og meget andet – især til vores norske venner.

Fleksibelt og hurtigt, når du har brug for det – og så anvender vi et sikkert miljøledelsessystem til gavn for medarbejdere og kunder. Vi løser naturligvis også alle andre typer professionelle maleropgaver – f.eks. fugefri gulve.

Hurtighed og maksimal værdi for pengene
Leveringssikkerhed, hurtighed, kapacitet, kompetencer og effektivitet er grunden til, at de ca. 15 virksomheder i Hirtshals har fået fodfæste på det norske marked. Repair4Norway.dk er allerede nu ved at gøre sig bemærket som en hurtig og dygtig partner inden for bl.a. skibsreparation og vedligeholdelse af norske skibe. Og så skader det ikke, at det hirtshalske prisniveau giver nordmændene maksimal værdi for pengene – og mere til.

Hos Jørgen Jeppesens Eftf. glæder vi os til at møde endnu flere norske virksomhedskunder – kig ind på www.repair4norway.dk og se mere.

www.repair4norway.dk · Telefon +45 96 56 50 04 · Mobil +45 24 87 12 60 · mail: info@repair4norway.dk

Pin It

Related Posts

Comments are closed.