Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Polyurethane gulvmaling – Miljøvenligt og slidstærkt

Gulvmaling - Floor coating - Epoxy, acryl og polyurethane

Polyurethane gulvmaling - miljøvenligt og slidstærkt

Polyurethane gulvmaling – miljøvenligt og slidstærkt

Malerfirmaet Jeppesen råder over erfarne og specialuddannede gulvmaling teams

Vores gulvteams er specialuddannede i gulvmaling og slidstærke, langtidsholdbare gulv coatings. Vi udfører specialgulve for en række brancher – blandt andet levnedsmiddelindustri, produktionsindustri, lagerhuse og parkeringshuse.

Malerfirmaet Jeppesen råder over en række specialkompetencer inden for specielle coatings, som sikrer højeste standard, når det gælder hygiejne, miljøvenlighed, rengøringsvenlighed, slidstyrke og holdbarhed.

Spørg vores gulvkonsulent og få gratis rådgivning, der sikrer dig en gulvløsning, som lever op til alle dine krav. Og vi har mange års erfaring i gulvmaling og special coatings hos Malerfirmaet Jeppesen.

Polyurethane er kendetegnet ved at være en meget fleksibel overflade med mange gode egenskaber og fordele. Derfor er det en meget populær overflade, når det gælder gulvmaling. Desuden har denne type gulvmaling også lyd- og stødabsorberende egenskaber, hvilket er en fordel i en række brancher.

Som acryl og epoxy er den meget slidstærk og nem at holde. Desuden er polyurethan varmeresistent op til 120 grader C, har høj resistens mod kemikalier, UV og samtidigt er den meget miljøvenlig.

FAKTA om polyurethane gulvmaling:
·   Slidstærkt
·   Høj varmeresistens
·   Stor UV-resistens
·   Miljøvenligt
·   Kemikalie-resistens
·   Lyddæmpende
·   Stødabsorberende

Kontakt Lars Jeppesen og hør mere om polyurethane-gulvmaling:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

divider_950

Relevante sider og links