Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt
Flot gavlmaleri: Vi sponserer BIBIANA Danmarks nye kunsthus for børn

Flot gavlmaleri: Vi sponserer BIBIANA Danmarks nye kunsthus for børn

27maj

BIBIANA Kunsthuset for børn: Et nyt smukt gavlmaleri i Hirtshals

I anledning af Naturmødet 2019 har vi hos Malerfirmaet Jeppesen sponsoreret og hjulpet kunsthuset for børn, BIBIANA Hirtshals.
Resultatet er det nye flotte gavlmaleri, som kan ses på BIBIANAs nye kunsthus på Vodbindervej, der tidligere husede Ray’s Vod- & Trawlbinderi.

Illustratorerne fra SUMO Illustration har udført gavlmaleriet sammen med børn fra Hjørring Kommune og BMMK (Børns møde med kunsten) – og de har løst projektet fremragende.

Fra os hos Malerfirmaet Jeppesen har børn og illustratorer fået praktisk vejledning til malerprojektet, og så har vi højtryksrenset gavlen, så den var klar til at blive malet.
Beck & Jørgensen har sammen med os sponseret den helt rigtige facademaling, det rette malerværktøj og som nævnt højtryksrensning af hele facade, inden malerarbejdet gik igang.

Vi ønsker meget til lykke med det nye kunsthus og det flotte gavlmaleri.

Bibiana Danmarks nye kunsthus for børn i Hirtshals / Malerfirmaet Jeppesen og Beck & Jørgensen sponserer Bibiana Danmarks nye kunsthus for børn i Hirtshals / Malerfirmaet Jeppesen og Beck & Jørgensen sponsererBibiana Danmarks nye kunsthus for børn i Hirtshals / Malerfirmaet Jeppesen

——————————-

Om BIBIANA Danmark:

BIBIANA Danmark er en non-profit-forening, der arbejder for at formidle verdens bedste børnebogsillustrationer til børn.
BIBIANA Danmark formidler national og international kunst, som er særligt tilegnet børn. Gennem børnebogsillustrationer og brugerinddragelse skaber vi enestående oplevelser, som børn og voksne kan mødes i, men altid i udpræget børnehøjde.
BIBIANA Danmark står blandt andet bag kunstskibet M/S BIBIANA, der laver sejltogter med udstillinger og kunstaktiviteter for familier, daginstitutioner og skoler.
Se mere på www.bibianadanmark.dk

Mange malerhilsner
Malerfirmaet Jeppesen
www.j-jeppesen.dk

ANSVAR. ENGAGEMENT. KVALITET.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.