Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Boligmaling – Spar dyrebar tid og få eksklusiv malerkvalitet

Boligmaling - Malerløsninger til din private bolig

Boligmaling med mangeårige fordele

Boligmaling koster faktisk ikke ret mange penge – men kan forbedre indeklimaet i ethvert hjem, især med de kemikalie- og allergifri malinger, som vi anvender idag. Vi løser alle maleropgaver i din private bolig. Boligmaling – indendørs og udendørs, overfladebehandling, træbeskyttelse, kemikaliefri maling, miljøvenlig maling, lugt- og allergifri maling og skimmelsvampbeskyttelse. Ud over at du kan få blandet en hvilket som helst farve, som du ønsker til de forskellige rum og overflader – så garanterer Malerfirmaet Jeppesen kvalitet og miljørigtig maling – blandt andet fra Beck & Jørgensen. Gode råd til farvevalg og malingtyper kan du også få hos os – og mange vælger at få en malersvend i boligen i en dag eller to – så mest muligt malerarbejde nås effektivt. Det sparer dig mange fritidsdage – og sikrer et flot og nymalet hjem.

Skal din bolig være den næste, vi maler?

Få et supergodt tilbud på malerarbejdet i din bolig – tag en snak med malerkonsulenten hos Malerfirmaet Jeppesen. Vi garanterer dig, at du bliver glad for den professionelle kvalitet, al den tid, du sparer og ikke mindst – prisen.Læs mere om maling for private her >>Benyt en af vores konsulenter, der i samarbejde med jer, finder den rigtige løsning, som matcher jeres budget og farveønsker.

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt Lars Jeppesen på telefon 20485299

Lars Jeppesen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt Jesper Larsen

Jesper Larsen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2012 7722
Mail: jesper@j-jeppesen.dk

divider_950

Relevante sider og links