Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Boligmaling – Spar dyrebar tid og få eksklusiv malerkvalitet

Boligmaling - Malerløsninger til din private bolig

Boligmaling med mangeårige fordele

Boligmaling koster faktisk ikke ret mange penge – men kan forbedre indeklimaet i ethvert hjem, især med de kemikalie- og allergifri malinger, som vi anvender idag. Vi løser alle maleropgaver i din private bolig. Boligmaling – indendørs og udendørs, overfladebehandling, træbeskyttelse, kemikaliefri maling, miljøvenlig maling, lugt- og allergifri maling og skimmelsvampbeskyttelse. Ud over at du kan få blandet en hvilket som helst farve, som du ønsker til de forskellige rum og overflader – så garanterer Malerfirmaet Jeppesen kvalitet og miljørigtig maling – blandt andet fra Beck & Jørgensen. Gode råd til farvevalg og malingtyper kan du også få hos os – og mange vælger at få en malersvend i boligen i en dag eller to – så mest muligt malerarbejde nås effektivt. Det sparer dig mange fritidsdage – og sikrer et flot og nymalet hjem.

Skal din bolig være den næste, vi maler?

Få et supergodt tilbud på malerarbejdet i din bolig – tag en snak med malerkonsulenten hos Malerfirmaet Jeppesen. Vi garanterer dig, at du bliver glad for den professionelle kvalitet, al den tid, du sparer og ikke mindst – prisen.Læs mere om maling for private her >>Benyt en af vores konsulenter, der i samarbejde med jer, finder den rigtige løsning, som matcher jeres budget og farveønsker.

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

Malerfirmaet Jeppesen - kontakt Jesper Larsen for tilbud på tlf. 2012 7722 eller på jesper@j-jeppesen.dk

Jesper Larsen

Tlf.:  9894 3399
Mobil: 2012 7722
Mail: jesper@j-jeppesen.dk

divider_950

Relevante sider og links