Forside         |         Om MJ         |         Nyheder         |         Sociale arrangementer         |         Samarbejdspartnere        |         Vi sponserer        |         Cookiepolitik        |         Kontakt

Indeklima & Miljø (Private) – sundt indeklima med miljøvenlige malinger

Få et sundt og miljørigtigt indeklima med intelligente malinger

Sundt indeklima i privatboliger: Malinger der er fri for allergifremkaldende stoffer

Sundt indeklima & miljø går vi ikke på kompromis med – derfor er miljøvenlige, allergifri og kemikaliefri malinger så vigtige, når vi maler i privatboliger. CARE 5 er udviklet efter Astma-Allergi Danmarks kriterier for maling, hvor der stilles krav om, at stoffer, der er anset som allergifremkaldende, ikke må tilsættes produktet. Produktet indeholder således ikke MI (methylisothiazolinone), og der er ligeledes strenge krav til indhold af ammoniak og formaldehyd.

CARE 5 er en lugtsvag og robust mat acrylvægmaling, der er velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorbygninger, hvor der ønskes at tage størst mulig hensyn til mennesker med bl.a. allergiske problemer uden at gå på kompromis med kvalitet.

Uddybende oplysning om kriterierne kan fås ved henvendelse til Astma-Allergi Danmark eller på www.denblåkrans.dk

EU-Miljømærket – Blomsten

Beck & Jørgensen lægger stor vægt på miljøet og er miljøcertificeret i henhold til DS/EN ISO 14001 og arbejdsmiljøcertificeret efter DS/OHSAS 18001.

Som malingproducent stræber Beck & Jørgensen efter et sundt og godt arbejdsmiljø – samt at leve op til forbrugernes ønsker om mere miljøvenlige produkter.

eu_ecolabel_logo

Blandt andet har Beck & Jørgensen udviklet en en serie malinger, som er tildelt det europæiske miljømærke ”Blomsten”, der sikrer, at produkterne overholder en række skrappe miljøkrav, at kvaliteten er god, og at der er taget hensyn til din sundhed.

Mærkningen betyder bl.a., at malingen er testet for god dækkeevne. For yderligere information se www.ecolabel.dk.
Beck & Jørgensen produktserierne sikrer dig miljøvenlige malerløsninger, der bla. er allergifri, lugtfri, varmeisolerende, fugtnedbrydende, smudsnedbrydende og bakteriedræbende.

Gennemgå boligen sammen med konsulenten fra Malerfirmaet Jeppesen

Det er en god idé at få en fagmand med fra start, så det efterfølgende valg af maling og malerarbejdet sikrer det sundeste indeklima på langt sigt. Sammen med dig og helt uforpligtende for dig gennemgår en malerkonsulent fra Malerfirmaet Jeppesen din bolig og lokaliserer problemområder.

bj_stue

Din sundhed er topprioritet for Beck & Jørgensen, derfor lever malingerne op til markedets skrappeste miljøkrav. Sundt indemiljø betyder alt.

Det er vigtigt at få identificeret de specifikke gener, symptomer og dårlige virkninger i de berørte rum – og derefter vælge den mest effektive miljøaktive malingløsning.

Ring til os og bestil tid til en uforpligtende gennemgang af dit hjem.

Vil du have sikker, kvalitetsbevidst konsulentbistand til din maleropgave, så kontakt os:

Malerfirmaet Jeppesen: Kontakt Lars Jeppesen for tilbud på tlf. 2048 5299 / lars@j-jeppesen.dk

Lars Jeppesen

Tlf.: 9894 3399
Mobil: 2048 5299
Mail: lars@j-jeppesen.dk
Skype: live:lars_159

Relevante sider og links

divider_950